Wie heeft De Klaarbeek gekocht?

Wij hebben contact gezocht met de projectontwikkelaar die De Klaarbeek (beter bekend als Neut) heeft gekocht. Gezien de grote impact die hun plannen kunnen hebben, houden we graag de lijntjes kort. Ter Steege Vastgoed Apeldoon wilde zich graag aan Klarenbeek voorstellen!

 

“Beste Klarenbeker,

Zoals u wellicht al heeft vernomen, hebben wij, Ter Steege Vastgoed Apeldoorn, eind 2022 De Klaarbeek gekocht. Eerst even iets over ons. Het bedrijf Ter Steege Vastgoed Apeldoorn valt onder het bedrijf Ter Steege Bouw Vastgoed. Wij zijn een landelijk opererende, ontwikkelende bouwer. Door heel Nederland kopen wij locaties zoals De Klaarbeek om deze tot hoofdzakelijk woningbouwprojecten te ontwikkelen.

De locatie aan de Klarenbeekseweg 93 is daarom ook met het idee gekocht om hier woningbouw te realiseren. Hiervoor is nog geen concreet plan uitgewerkt. Wij zijn nu eerst met de gemeente Apeldoorn in gesprek over de mogelijkheden op de locatie. Daarna zullen wij eerste schetsen uitwerken en deze ook met belanghebbenden bespreken. Vervolgens zullen deze schetsen uitgewerkt worden naar definitieve plannen. En uiteindelijk moet dit nog verwerkt worden in een bestemmingsplanwijziging.

Dit hele proces zal nog enige tijd in beslag nemen. Tot die tijd blijven de gebouwen nog staan en zullen dan ook nog niet gesloopt worden. Hoe lang dit zal zijn, is mede afhankelijk van het juridische proces rondom de bestemmingsplanwijziging.

Na de zomer gaan wij hard aan de slag met het uitwerken van de eerste schetsen en zodra hier meer over bekend is, zullen wij u hierover weer informeren.”

 

Overige berichten

Agenda

14 juni
Uitslag/feestavond Wiesneuzenkwis
www.wiesneuzenkwis.nl

18 -21 juni
Wandel 4 daagse
www.scklarenbeek.nl

30 juni
Vriendenvoetbal
www.scklarenbeek.nl

13 /14 september
Trekkertrek Klarenbeek
www.trekkertrekklarenbeek.nl

Recente berichten

Komende events
Er zijn momenteel geen evenementen.

Volg ons