Sint krijgt hulp uit alle hoeken

Zoals altijd was het ook dit keer weer hartstikke spannend en de grote vraag of Sinterklaas wel naar Klarenbeek komt. Ieder jaar schrijft de Klarenbeekse Ondernemers Vereniging (KOV) onze Goedheiligman aan of hij met zijn Pieten ook Klarenbeek weer wil bezoeken. 

Vorig jaar kreeg de KOV bericht terug van de Sint dat het door de Corona helaas niet mogelijk was ons dorp te bezoeken, wat iedereen natuurlijk vreselijk jammer vond. Normaal worden er namelijk kosten nog moeite bespaard om in Klarenbeek te komen. 

Sinterklaas vraagt de KOV ieder jaar niet alleen om het kinderfeest bij en in het MFC te organiseren, maar roept ook vaak de hulp in van de ondernemers uit de KOV om er te komen. Zo is hij al eens te hulp geschoten door Veldhuis Klarenbeek toen hij in een heuse kraan aan kwam. En wie kan zich de prachtige oldtimer die bijna net zo oud was als Sint zelf van Aanstaande Vervoer Service uit Klarenbeek nog herinneren? Hij is
zelfs al eens geholpen door PLUS  Imanse die een helikopter voor hem geregeld hadden!

Dit jaar was het de Klarenbeekse brandweer die uitrukte en de Sint met al zijn prachtige Pieten naar het MFC kwam brengen, waar de sfeer buiten er al goed in zat. En wat was het leuk! Vele Klarenbeekse kinderen hebben genoten van de leuke middag, met als klap op de vuurpijl een cadeautje met lekkers mee naar huis! Het was weer top geregeld allemaal met een heleboel blije kinderen, we kijken nu al weer uit naar volgend jaar!

Overige berichten

Agenda

14 juni
Uitslag/feestavond Wiesneuzenkwis
www.wiesneuzenkwis.nl

18 -21 juni
Wandel 4 daagse
www.scklarenbeek.nl

30 juni
Vriendenvoetbal
www.scklarenbeek.nl

13 /14 september
Trekkertrek Klarenbeek
www.trekkertrekklarenbeek.nl

Recente berichten

Komende events
Er zijn momenteel geen evenementen.

Volg ons