Nieuw(s) van eigen bodem

Nu is het dan echt zover. Voor u ligt de allereerste gedrukte versie van de Klarenbeker.nl We zijn begonnen met de Klarenbeekse vlag en we mogen zeggen dat deze fantastisch is omarmd door Klarenbeek. De vlag is niet meer ‘van ons’ maar van het dorp zelf, zo hadden wij dit voor ogen. Nu volgt de volgende stap, een krantje puur en alleen voor en over ons mooie Klarenbeek. 

Voor het eerst een echt Klarenbeeks krantje waarmee wij julie willen informeren en vermaken. Grote evenementen die een groot publiek aangaan in Klarenbeek kunnen in onze agenda vermeld worden en we schrijven over grote of belangrijke gebeurtenissen in het dorp. Ook is ons doel leuke vermakelijke stukken te schrijven over interessante onderwerpen in Klarenbeek en over (oud) Klarenbekers en we plaatsen iedere editie een column, geschreven door een Klarenbeker. Uiteraard moet het blaadje bekostigd worden, dus kan er ook geadverteerd worden tegen een aantrekkelijk tarief. Verder is er een vacatureoverzicht waarin Klarenbeekse bedrijven en de vele verenigingen die Klarenbeek rijk hun vacatures kunnen plaatsen.

Deze eerste editie van de Klarenbeker.nl bestaat uit vier pagina’s, uiteindelijk willen we “doorgroeien” naar acht pagina’s Klarenbeeks nieuws. De Klarenbeker.nl komt vier keer per jaar uit, dus mocht je een leuke suggestie hebben voor een van de volgende edities, laat het ons weten via info@klarenbeker.nl

Overige berichten

Agenda

27 maart
Jaarvergadering Klarenbeeks Belang
www.klarenbeeksbelang.nl

30 maart
PaaspartyXXL 
www.paaspartyXXL.nl

31 maart
Paasvuur 
www.0vk-klarenbeek.nl

25 mei
Wiesneuzenkwis 
www.dewiesneuzenkwis.nl

14 juni
Wiesneuzen uitslag/feestavond 
www.dewiesneuzenkwis.nl

 

Recente berichten

Komende events
Er zijn momenteel geen evenementen.

Volg ons