KVS De leukste week van het jaar, klaar voor de start!

De leukste week van het jaar, klaar voor de start!
Het is bijna zover! Van zondag 13 tot woensdag 16 augustus start de 10 e editie van de Klarenbeekse Vakantie Speelweek (KVS)! Een week vol leuke, sportieve en creatieve activiteiten voor jong en oud
met dit jaar Glitter & Glamour als thema! Evenals voorgaande jaren vindt de KVS plaats, achter op het terrein van basisschool De Dalk. Er is het afgelopen jaar door vele enthousiaste vrijwilligers weer ontzettend veel werk verricht om alles op touw te zetten en staat er weer een super leuk programma in de planning.

Programma
Net als vorig jaar vindt de start van de speelweek op zondag plaats en zal op de woensdag eindigen. Van zondag tot dinsdag zal de speelweek starten om 09:30 en eindigen om 16:00. De woensdag, de afsluitende dag, start om 13:30 en zal in de avond rond 20:00 worden afgesloten met een heus KVS-festival, waarbij ook ouders, andere familieleden en bekenden van de kinderen van harte welkom zijn. Op de eerste drie dagen dienen de kinderen zelf een lunchpakket mee te nemen. Op de woensdag wordt er voor een maaltijd gezorgd. Voor de kinderen uit groep 1 is in de afgelopen jaren gebleken dat vier dagen speelweek toch wel heel vermoeiend is. Daarom is voor de kinderen die afgelopen schooljaar in groep 1 zaten, de speelweek ingekort tot 2 dagen, namelijk de dinsdag en de woensdag.

Aanmelden
Al vele kinderen hebben zich aangemeld voor ‘de leukste week van het jaar!’. Mocht je je kind(eren) nog niet aangemeld hebben, ga dan naar onze Facebook pagina. De kosten voor deelname bedragen €5,00 per kind per dag en €17,50 voor deelname op vier dagen. De kosten voor deelname dienen vooraf via een overschrijving te worden voldaan. De eerste dag krijgen de kinderen een polsbandje dat de hele speelweek gedragen dient te worden.

Hulp
Voor de opbouw op zaterdag 12 augustus, maar vooral voor het opruimen op donderdag 17 augustus is de organisatie nog op zoek naar handjes. Een hele dag, maar ook een halve dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom! Spontane hulp is natuurlijk ook altijd prima, maar voor de organisatie is het handig om te weten op wie ze kunnen rekenen. Als je wil en kan helpen, laat het dan even weten via kvsklarenbeek@gmail.com. Ook enthousiaste opa’s, oma’s en andere vrijwilligers zijn hierbij van harte welkom.

Tot slot
Er is elke dag voor iedereen – jongen of meisje, jong of oud -, heel veel leuks te doen en te beleven.
Een vakantie in je eigen dorp die je niet gauw vergeet!

Overige berichten

Agenda

5 mei
Grolsch Lentebokbiertocht
www.scklarenbeek.nl

9 mei
Dauwtrappen
www.scklarenbeek.nl

9 mei
Fabrieksmuseum Krepel
www.landgoedklarenbeek.nl

20 mei
Buurtvolleybal
www.scklarenbeek.nl

25 mei
Wiesneuzenkwis
www.wiesneuzenkwis.nl

31 mei – 1 – 2 juni
Hooilands Feest (+ Luchtballonnenfiësta)
www.hooilandsfeest.nl

7 – 8 juni
Trekkertrek
www.trekkertrekklarenbeek.nl

14 juni
Uitslag/feestavond Wiesneuzenkwis
www.wiesneuzenkwis.nl

18 -21 juni
Wandel 4 daagse
www.scklarenbeek.nl

29 juni
Zomerfeest Neutenkrakers
www.cvdeneutenkrakers.nl

30 juni
Vriendenvoetbal
www.scklarenbeek.nl

Recente berichten

Komende events
Er zijn momenteel geen evenementen.

Volg ons