Klarenbeek Laat je horen!

De Klaarbeek is verkocht, de kroeg zit dicht en De Neutenkrakers gaan op zoek naar een andere locatie om carnaval te vieren. 

Neut is niet meer en dat is toch wel verdomd jammer. Wie in Klarenbeek is er niet groot mee geworden? zouden we bijna kunnen zeggen. De 40+ -ers onder ons herinneren zich ongetwijfeld de ploegen op de Vide in de Vlinderzaal en Annie achter de bar in het café. Maar ook veel jonge dorpelingen hebben menig feestje gevierd in de grote zaal en wisten de weg naar de kroeg, toen deze vorig jaar weer even openging, meteen weer te vinden. 

Op dit moment is het oorverdovend stil rondom De Klaarbeek (of blijven we toch Neut zeggen?) en verpaupert de locatie in razend tempo. We hoeven toch niet te vrezen voor een tweede Dennenlust? 

Er zijn plannen voor woningbouw, maar worden dat ook betaalbare woningen voor onze ouderen en onze jeugd, waar zoveel behoefte aan is? Is het opnemen van een horecagelegenheid met gezellig terras in de plannen echt geen optie meer? Wat gebeurt er in de tijd totdat het gesloopt wordt? Wij laten het allemaal maar gelaten op ons afkomen. 

Waarom laten wij als Klarenbekers onze stem niet horen? 

“Heeft toch geen zin”, wordt er waarschijnlijk gedacht. Maar is dat ook zo? In het verleden hebben we al vaker bewezen, wat we in Klarenbeek kunnen bereiken als we de handen ineenslaan. Daarom de oproep “Klarenbeek, laat je horen! Het is tijd om onze stem te laten horen! Geef je mening, kom met een reactie, laat ons weten wat jij vindt van de situatie op dit moment rondom De Klaarbeek en welke behoeftes er zijn voor de toekomst. Mail naar
info@klarenbeker.nl. Wie weet wat we nog kunnen bereiken met elkaar. Wordt ongetwijfeld vervolgd… 

Overige berichten

Agenda

5 mei
Grolsch Lentebokbiertocht
www.scklarenbeek.nl

9 mei
Dauwtrappen
www.scklarenbeek.nl

9 mei
Fabrieksmuseum Krepel
www.landgoedklarenbeek.nl

20 mei
Buurtvolleybal
www.scklarenbeek.nl

25 mei
Wiesneuzenkwis
www.wiesneuzenkwis.nl

31 mei – 1 – 2 juni
Hooilands Feest (+ Luchtballonnenfiësta)
www.hooilandsfeest.nl

7 – 8 juni
Trekkertrek
www.trekkertrekklarenbeek.nl

14 juni
Uitslag/feestavond Wiesneuzenkwis
www.wiesneuzenkwis.nl

18 -21 juni
Wandel 4 daagse
www.scklarenbeek.nl

29 juni
Zomerfeest Neutenkrakers
www.cvdeneutenkrakers.nl

30 juni
Vriendenvoetbal
www.scklarenbeek.nl

Recente berichten

Komende events
Er zijn momenteel geen evenementen.

Volg ons