Jouw mening TELT! Nieuwbouwplan Neut.

Beste Klarenbeker!

Op de plek waar De Nieuwe Zweep, beter bekend als Neut, jarenlang centraal heeft gestaan, komt een nieuwe woonbuurt. Op dit terrein aan de Klarenbeekseweg worden er in de komende jaren woningen gerealiseerd passend bij de directe omgeving. Het plan hiervoor wil projectontwikkelaar Ter Steege samen met de buurt, gemeente en toekomstige bewoners maken. Sinds kort is hiervoor een website online: www.klarenbeekseweg91en93.nl.

Laat Ter Steege weten wat JIJ graag terug zou willen zien in het nieuwe plan!
En dan gaat het niet alleen om jouw wensen ten aanzien van de woningbouw. Maar ook om andere voorzieningen die jij belangrijk vindt voor de leefbaarheid in het dorp. Bijvoorbeeld een speeltuin of een horecagelegenheid zoals een café, lunchroom of zaal.

Klarenbeek laat je horen; dit is je kans! Laat weten wat JIJ graag zou willen! Hoe meer reacties, hoe beter. Voor de toekomstige Klarenbeekse woningbouw en voor het behoud of verplaatsing van de huidige sociale voorziening (café en zaal).

Geef je (persoonlijke) wensen via de vragenlijst op de website door.

Inloopavond
Op dinsdag 6 februari 2024 organiseert Ter Steege een inloopavond in café ‘Gewoon Neut’ aan de Klarenbeekseweg 93 in Klarenbeek voor vragen en opmerkingen over het plan. Ook dan kun je jouw mening laten horen.

Overige berichten

Agenda

14 juni
Uitslag/feestavond Wiesneuzenkwis
www.wiesneuzenkwis.nl

18 -21 juni
Wandel 4 daagse
www.scklarenbeek.nl

30 juni
Vriendenvoetbal
www.scklarenbeek.nl

13 /14 september
Trekkertrek Klarenbeek
www.trekkertrekklarenbeek.nl

Recente berichten

Komende events
Er zijn momenteel geen evenementen.

Volg ons