Huiskamer diners

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

Heeft u het ook zo gemist? Samen zijn met anderen, gezellig kletsen en heerlijk genieten van een 2-gangen diner? Wij hebben u wel gemist! Wij gaan in de maand november weer starten met DE HUISKAMER van Klarenbeek! En wel op woensdag 10 november!

De “Huiskamer” van Klarenbeek is altijd op de 2de woensdag van de maand. Wij serveren dan een tweegangen diner voor € 17,50 p.p. inclusief 1 drankje. Vindt U het gezellig om eens niet alleen aan tafel te eten maar samen met anderen aan tafel te schuiven, dan is de “Huiskamer” van Klarenbeek wellicht iets voor u!

Ontvangst is vanaf 17.00 uur. De maaltijd start rond 17.30 uur. Dit kan een voorgerecht met hoofdgerecht zijn, maar ook een hoofdgerecht en nagerecht. Rond 19.00 uur sluiten wij de avond af. Maar natuurlijk is het mogelijk om nog na te praten onder het genot van een kopje koffie.

Reserveren kunt u telefonisch of per mail, uiterlijk tot de avond van te voren.

Tel.: 055-3011242

info@restaurant-pijnappel.nl

Wij houden ons aan de corona-maatregelen die op dat moment van toepassing zijn!

Carola van Loo
Carola van Loo

Overige berichten