Het Boshuis op naar de toekomst

Zoals alle vrijwilligersorganisaties timmert ook Het Boshuis – letterlijk en figuurlijk – aan een duurzame toekomst. Dat je op het dak van een monumentaal gebouw niet zomaar een stuk of wat zonnepanelen kunt leggen, zal duidelijk zijn. Alle energiezuinige maatregelen binnen en buiten Het Boshuis zijn aan allerlei voorschriften gebonden. En terecht. Ook voor onze kinderen en kleinkinderen moet dit prachtige monument in het bos nog een sfeervolle plek voor verbinding en ontmoeting zijn. Aan de vrijwilligers zal het niet liggen!

Het Boshuis Nieuws – voor iedereen
Het bestuur van de stichting vindt het belangrijk alle Klarenbekers en andere belangstellenden regelmatig op de hoogte te houden. De papieren nieuwsbrief die – meestal – eens per jaar bij donateurs werd bezorgd, is vervangen door een digitale nieuwsbrief voor iedereen, die meerdere keren per jaar uitkomt.
Wilt u de nieuwsbrief ook ontvangen? Stuur uw mailadres dan naar secretaris@hetboshuisklarenbeek.nl of vul het contactformulier in op hetboshuisklarenbeek.nl/nieuwsbrief

Overige berichten

Agenda

14 juni
Uitslag/feestavond Wiesneuzenkwis
www.wiesneuzenkwis.nl

18 -21 juni
Wandel 4 daagse
www.scklarenbeek.nl

30 juni
Vriendenvoetbal
www.scklarenbeek.nl

13 /14 september
Trekkertrek Klarenbeek
www.trekkertrekklarenbeek.nl

Recente berichten

Komende events
Er zijn momenteel geen evenementen.

Volg ons