Foto’s 100 jaar Basisschool De Kopermolen

Foto’s 100 jaar Basisschool De Kopermolen
De werkgroep Historisch Fotoarchief Klarenbeek heeft ter ere van het 100-jarig bestaan van basisschool De Kopermolen een fotocollectie samengesteld met 200 foto’s. Deze fotocollectie bestaat uit klassenfoto’s en foto’s van leraren, de kleuterschool, sportdagen, voetbaltoernooien en gebouwen.

Opbrengst foto’s Alpe d’HuZes team KlarenbeekTijdens het reünieweekend van De Kopermolen medio april was deze fototentoonstelling te bewonderen en konden er foto’s en usb-sticks met alle 200 foto’s worden besteld. De opbrengst hiervan kwam ten goede aan het Alpe d’HuZes team Klarenbeek, dat geld inzamelt voor de KWF kankerbestrijding. De reünie en de fototentoonstelling zijn door ruim 700 oud leerlingen, oud leerkrachten en door andere belangstellenden bezocht.

Het is dan ook fantastisch om te kunnen melden dat er heel veel bestellingen zijn gedaan! De werkgroep Historisch Archief Klarenbeek heeft een cheque van € 2075,- overhandigd aan het Alpe d’HuZes team, een prachtige opbrengst voor het goede doel!

Foto’s nabestellen
Niet geweest tijdens het reünieweekend en toch nog graag een usb-stick met alle foto’s in uw bezit krijgen? Ze zijn nog te koop bij Bike Totaal Wolters, Klarenbeekseweg 99 in Klarenbeek of kunnen besteld worden via ingrid@wolterstweewielers.nl. De sticks kosten € 15,- per stuk en ook die opbrengst komt volledig ten goede aan de KWF kankerbestrijding.

Naast alle foto’s staan er ook kopie foto’s op de sticks, waar de namen van de leerlingen/personen die op de foto staan, zijn vermeld. Dus je hoeft je niet af te vragen wie dat nou toch is op de foto.

Werkgroep Historisch Fotoarchief Klarenbeek
De werkgroep Historisch Fotoarchief Klarenbeek bestaat uit Ben Bloem, Jan Roodink, Dries Bosma, Marten Brascamp en Tonnie Grolleman. Ben Bloem heeft reeds ruim 50 jaar oude foto’s van Klarenbeek verzameld. De werkgroep is druk doende om deze fotoverzameling van ruim 700 foto’s te digitaliseren.
In het volgende project worden de mooiste foto’s uitgezocht om een fotoboek van Klarenbeek te maken, aangevuld met levensverhalen, ervaringen en belevenissen van Klarenbekers. Ook wil de werkgroep het complete fotobestand op een website plaatsen, zodat in lengte van jaren de foto’s beschikbaar zijn voor iedereen

Overige berichten

Agenda

14 juni
Uitslag/feestavond Wiesneuzenkwis
www.wiesneuzenkwis.nl

18 -21 juni
Wandel 4 daagse
www.scklarenbeek.nl

30 juni
Vriendenvoetbal
www.scklarenbeek.nl

13 /14 september
Trekkertrek Klarenbeek
www.trekkertrekklarenbeek.nl

Recente berichten

Komende events
Er zijn momenteel geen evenementen.

Volg ons