Duofiets-maatjes

Voor de minder mobiele mensen heeft Klarenbeek een prachtige duo-fiets! Deze moderne, elektrische driewieler geeft mensen de vrijheid om er samen op uit te trekken en op een relaxte manier van de omgeving te genieten. Fietsmaatjes Marianne en Toos hebben al ervaring!

 Marianne: “Ik woon nog niet zo lang in Klarenbeek. Dus toen ik vorig jaar zag dat er bij het MFC een duofiets kwam, leek me dat de perfecte manier om de omgeving te gaan verkennen. Met iemand die de weg wel goed kent, maar niet meer alleen kan gaan fietsen. Gelukkig wil Toos nu met mij op pad.  Voor haar over paadjes waar ze al 20 jaar niet meer gefietst heeft. Voor mij over nieuwe paadjes of tussendoor-weggetjes die ik nog niet kende. We hopen allebei dat de lente gauw komt en we na een lange winterstop weer op pad kunnen. Want we hebben plannen genoeg: misschien eens langs een vriendin van Toos of met het pontje over de IJssel. We fietsen bij mooi weer op de dinsdagmiddag, met een koffiepauze op een bankje. Om met Toos te spreken; ”We zijn vitale mensen”. En dat gunnen we anderen ook.”

Duofiets huren en vrijwilligers

De fiets is gestald bij het MFC. Reserveren kan via klarenbeeksbelang.nl/duofiets, de kosten bedragen slechts €2,- per uur. Je kan de fiets reserveren wanneer je samen met een bekende wil gaan fietsen. Je kan je ook melden als bestuurder of bijrijder, zodat je aan een mede-fietser gekoppeld kan worden. Contactpersoon: Anja Boonzaaijer, 06-12260021 of hhinklarenbeek@gmail.com. Vrijwilligers voor hulp bij de verhuur zijn ook nog welkom.

Overige berichten

Agenda

13 t/m 16 augustus
Klarenbeekse Vakantie Speelweek
www.facebook.com/kvsklarenbeek

18/19/20 augustus
Kermis Klarenbeek
www.ovk-klarenbeek.nl

27 augustus
Pannenkoeken fietstocht
www.hetboshuisklarenbeek.nl

Recente berichten

Komende events
Er zijn momenteel geen evenementen.

Volg ons