Deelkast nu ook in Klarenbeek

Helaas komt het steeds vaker voor dat mensen het in deze tijd niet breed hebben. Gelukkig zijn er ook nog genoeg mensen die zich goed kunnen redden. Een deelkast kan daarin een verbindende rol spelen door overtollige producten, met name levensmiddelen, terecht te laten komen op een plek waar ze goed gebruikt kunnen worden. Daarnaast helpt het ook (voedsel)verspilling tegen te gaan. 

Klarenbeekse deelkast

In Klarenbeek is nu ook zo’n deelkast, dit is een initiatief de werkgroep Caritas. De kast staat aan de Cederweg 1 en is geopend van 9:00 tot 21:30 uur. Buiten deze tijden wordt de kast afgesloten. Producten die je over hebt of waar je niets mee doet, kun je in de deelkast plaatsten. Anderen die de producten goed kunnen gebruiken, kunnen deze dan weer meenemen. Het gaat daarbij om houdbare levensmiddelen of huishoudelijke producten. Ga hier met respect mee om. Plaats producten in de kast die nuttig en kwalitatief goed zijn, laat geen afval achter en neem de afspraken, die in kast te lezen zijn, in acht.

Financiële bijdrage

De werkgroep Caritas hoopt hiermee bij te dragen aan de leefbaarheid in het dorp en hoopt op de medewerking van iedereen. Je kunt ook een financiële bijdrage doen ten behoeve van de deelkast. Door een bedrag over te maken naar NL79 INGB 0703 1300 64 t.n.v. I. Franken – wgCaritas of dit in de brievenbus bij Het Boshuis aan de Kerkweg 2 in Klarenbeek te doen. Vermeld daarbij dat het om de  “deelkast Caritas” gaat.

Overige berichten

Agenda

27 maart
Jaarvergadering Klarenbeeks Belang
www.klarenbeeksbelang.nl

30 maart
PaaspartyXXL 
www.paaspartyXXL.nl

31 maart
Paasvuur 
www.0vk-klarenbeek.nl

25 mei
Wiesneuzenkwis 
www.dewiesneuzenkwis.nl

14 juni
Wiesneuzen uitslag/feestavond 
www.dewiesneuzenkwis.nl

 

Recente berichten

Komende events
Er zijn momenteel geen evenementen.

Volg ons