15 nov – College tour Minister van buitenlandse zaken

MINISTER HANKE BRUINS SLOT – BUITENLANDSE ZAKEN – TE GAST IN ‘COLLEGE-TOUR’ KLARENBEEK
Op woensdag 15 november aanstaande is er hoog bezoek in Klarenbeek. In het MFC Klarenbeek aan de Bosweg 14, ontvangen de CDA afdelingen Apeldoorn, Brummen en Voorst minister Hanke Bruins Slot van Buitenlandse Zaken. In een College Tour setting wordt aan bezoekers de mogelijkheid geboden zelf vragen te stellen aan de minister. Een bijzondere gebeurtenis, gelet op alle conflicten in het buitenland. Het is altijd bijzonder een minister te mogen ontvangen. Zeker in een tijd waarin de buitenlandse politiek dagelijks aandacht krijgt. De situaties in Oekraïne en het Midden-Oosten maken dat de agenda van minister Bruins Slot meer dan gevuld is. Toch heeft ze tijd weten te maken om naar Klarenbeek af te reizen.
College Tour is een beproefd concept: Een hoofdgast, een presentator en bezoekers die vanuit de zaal vragen kunnen stellen. De in Apeldoorn geboren CDA minister wordt ontvangen door voormalig wethouder te Apeldoorn, Nathan
Stukker. Aan bezoekers wordt verzocht om vooraf en bij binnenkomst vragen aan te leveren. Natuurlijk mogen ze de vraag wel zelf stellen.
De gratis entreebewijzen (maximaal 2 per aanmelding) worden bij de ingang gecontroleerd. Aanmelden is verplicht. Dat kan vanaf woensdag 8 november 12.00 uur via deze link www.eventbrite.nl of de websites van de
deelnemende CDA Afdelingen. Naar legitimatie kan worden gevraagd. Vanaf 19.30 uur staan koffie en thee klaar. Het programma begint om 20.00 uur. Er wordt een hoge opkomst verwacht, dus kom op tijd. Vol is vol..

Overige berichten

Agenda

5 mei
Grolsch Lentebokbiertocht
www.scklarenbeek.nl

9 mei
Dauwtrappen
www.scklarenbeek.nl

9 mei
Fabrieksmuseum Krepel
www.landgoedklarenbeek.nl

20 mei
Buurtvolleybal
www.scklarenbeek.nl

25 mei
Wiesneuzenkwis
www.wiesneuzenkwis.nl

31 mei – 1 – 2 juni
Hooilands Feest (+ Luchtballonnenfiësta)
www.hooilandsfeest.nl

7 – 8 juni
Trekkertrek
www.trekkertrekklarenbeek.nl

14 juni
Uitslag/feestavond Wiesneuzenkwis
www.wiesneuzenkwis.nl

18 -21 juni
Wandel 4 daagse
www.scklarenbeek.nl

29 juni
Zomerfeest Neutenkrakers
www.cvdeneutenkrakers.nl

30 juni
Vriendenvoetbal
www.scklarenbeek.nl

Recente berichten

Komende events
Er zijn momenteel geen evenementen.

Volg ons